Bodø Glimt Tannbørste / Glimt-tannbørste / Rosenborg kamp i dag ola by rise følger med 459, og deretter erik hoftun med 442.

Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Klanen stiller med trommer, bodø/glimts gule horde stiller uten nordlands trompet, men garantert med tannbørster. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Supporterklubben og bodø/glimt, tannbørsten har siden fulgt klubben i medgang og motgang.

Fotballklubben bodø/glimt er en norsk fotballklubb fra bodø. Nytt liv til Glimt-tannbørsten â€
Nytt liv til Glimt-tannbørsten â€" NRK Nordland from gfx.nrk.no
Bodø er ingenting uten den, og de prøvde vel ei tid med en overdimensjonert gul tannbørste, . Klanen stiller med trommer, bodø/glimts gule horde stiller uten nordlands trompet, men garantert med tannbørster. Bodø/glimt har solgt kasper junker for millioner av kroner. Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Historien bak bodø/glimts tannbørste — toppkamp. Om en snau måned skal det avgjøres hvem som blir bodø/glimts. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for.

Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier.

Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Supporterklubben og bodø/glimt, tannbørsten har siden fulgt klubben i medgang og motgang. Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Rosenborg kamp i dag ola by rise følger med 459, og deretter erik hoftun med 442. Bodø/glimt har solgt kasper junker for millioner av kroner. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Historien bak bodø/glimts tannbørste — toppkamp. Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Om en snau måned skal det avgjøres hvem som blir bodø/glimts. Klanen stiller med trommer, bodø/glimts gule horde stiller uten nordlands trompet, men garantert med tannbørster. Fotballklubben bodø/glimt er en norsk fotballklubb fra bodø. Bodø er ingenting uten den, og de prøvde vel ei tid med en overdimensjonert gul tannbørste, . Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat.

Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Fotballklubben bodø/glimt er en norsk fotballklubb fra bodø. Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to.

Bodø er ingenting uten den, og de prøvde vel ei tid med en overdimensjonert gul tannbørste, . 70-tallet: Supporterne og tannbørsten / Bodø/Glimt
70-tallet: Supporterne og tannbørsten / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Bodø/glimt har solgt kasper junker for millioner av kroner. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Klanen stiller med trommer, bodø/glimts gule horde stiller uten nordlands trompet, men garantert med tannbørster. Rosenborg kamp i dag ola by rise følger med 459, og deretter erik hoftun med 442. Supporterklubben og bodø/glimt, tannbørsten har siden fulgt klubben i medgang og motgang. Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Om en snau måned skal det avgjøres hvem som blir bodø/glimts.

Bodø/glimt har solgt kasper junker for millioner av kroner.

Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Fotballklubben bodø/glimt er en norsk fotballklubb fra bodø. Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Historien bak bodø/glimts tannbørste — toppkamp. Om en snau måned skal det avgjøres hvem som blir bodø/glimts. Supporterklubben og bodø/glimt, tannbørsten har siden fulgt klubben i medgang og motgang. Bodø/glimt har solgt kasper junker for millioner av kroner. Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for. Bodø er ingenting uten den, og de prøvde vel ei tid med en overdimensjonert gul tannbørste, . Klanen stiller med trommer, bodø/glimts gule horde stiller uten nordlands trompet, men garantert med tannbørster. Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne.

Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Om en snau måned skal det avgjøres hvem som blir bodø/glimts. Historien bak bodø/glimts tannbørste — toppkamp. Rosenborg kamp i dag ola by rise følger med 459, og deretter erik hoftun med 442. Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat.

Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for. Bodø Glimt Tannbørste / Historien bak Bodø/Glimts
Bodø Glimt Tannbørste / Historien bak Bodø/Glimts from image.journalisten.no
Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Supporterklubben og bodø/glimt, tannbørsten har siden fulgt klubben i medgang og motgang. Fotballklubben bodø/glimt er en norsk fotballklubb fra bodø. Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for. Om en snau måned skal det avgjøres hvem som blir bodø/glimts. Bodø/glimt har solgt kasper junker for millioner av kroner.

Rosenborg kamp i dag ola by rise følger med 459, og deretter erik hoftun med 442.

Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Bodø er ingenting uten den, og de prøvde vel ei tid med en overdimensjonert gul tannbørste, . Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Haugesund stadion er vårt fort og hit må man komme med kraftigere skyts enn en gul tannbørste om man skal gjøre seg forhåpninger om seier. Klanen stiller med trommer, bodø/glimts gule horde stiller uten nordlands trompet, men garantert med tannbørster. Om en snau måned skal det avgjøres hvem som blir bodø/glimts. Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for. Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Fotballklubben bodø/glimt er en norsk fotballklubb fra bodø. Bodø/glimt har solgt kasper junker for millioner av kroner. Historien bak bodø/glimts tannbørste — toppkamp. Rosenborg kamp i dag ola by rise følger med 459, og deretter erik hoftun med 442. Supporterklubben og bodø/glimt, tannbørsten har siden fulgt klubben i medgang og motgang.

Bodø Glimt Tannbørste / Glimt-tannbørste / Rosenborg kamp i dag ola by rise følger med 459, og deretter erik hoftun med 442.. Fotballklubben bodø/glimt er en norsk fotballklubb fra bodø. Klanen stiller med trommer, bodø/glimts gule horde stiller uten nordlands trompet, men garantert med tannbørster. Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Historien bak bodø/glimts tannbørste — toppkamp.

Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør bodø/glimt. Rosenborg kamp i dag ola by rise følger med 459, og deretter erik hoftun med 442.